Les Carausius morosus des Etangs
jeudi 29 novembre 2012
Carausius morosius
Ze zijn afkomastig uit Indonesië.
Ze eten ligustrum en blad frambozenstruik.
Ze hebben zes poten,ze zijn insecten.
Ze hebben geen vleugel.
Ilyas,Adrien,Maissane
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire
Article plus ancien
Accueil
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire